top of page
Van Hecke Facilities

Op zoek naar een job in de schoonmaaksector?

Bijgewerkt op: 20 sep.

Vacature: Schoonmaakmedewerker gezocht voor restaurant in Maldegem

Ben jij op zoek naar een parttime baan in de schoonmaaksector? Heb je een oog voor netheid en hygiëne? Dan is deze vacature voor schoonmaakmedewerker misschien wel iets voor jou! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde en betrouwbare collega om ons team te versterken.



Functieomschrijving

Als schoonmaakmedewerker zal je worden ingezet voor het schoonmaken van een restaurant in Maldegem op zaterdag- en zondagvoormiddag. Je takenpakket omvat onder andere:


  • Schoonmaakproducten en -materieel klaarmaken

  • Gladde zones afbakenen om uitglijden te voorkomen

  • Stof afnemen, afval sorteren en vuilnisbakken leegmaken

  • Vloeren en meubilair grondig schoonmaken


Het poetsen van de keuken behoort niet tot je taken. We zoeken iemand die zelfstandig en nauwkeurig kan werken, met oog voor detail.


Jouw profiel

Voor deze functie zijn geen specifieke diploma's of ervaring vereist. Wel verwachten we dat je over volgende kwaliteiten beschikt:


  • Je kan zelfstandig werken en neemt initiatief waar nodig

  • Je bent betrouwbaar en stipt

  • Je spreekt en begrijpt Nederlands in beperkte mate

  • Je bent bereid om in het weekend te werken


Ervaring in de schoonmaaksector is een pluspunt, maar geen must. Motivatie en de wil om bij te leren zijn voor ons belangrijker.


Ons aanbod

Wij bieden jou een deeltijds contract van onbepaalde duur voor 6 uur per week, telkens op zaterdag en zondag van 8u tot 11u. Je ontvangt hiervoor een aantrekkelijk brutoloon:


  • € 19,8575 per uur op zaterdag

  • € 31,772 per uur op zondag en feestdagen


Na een tewerkstelling van 6 maanden ontvang je ook maaltijdcheques als extra voordeel. Onze klant voorziet bovendien een degelijke opleiding, zodat je goed voorbereid aan de slag kan.


Je komt terecht in een aangename werksfeer op een mooie locatie in Maldegem. De kans om waardevolle ervaring op te doen in een stabiele werkomgeving!


Solliciteren

Spreekt deze vacature je aan? Aarzel dan niet om je kandidatuur in te sturen via e-mail of het sollicitatieformulier op onze website. Vergeet zeker niet je motivatie en eventuele ervaring te vermelden. We kijken ernaar uit jou te ontmoeten!


Voor meer informatie over deze job kan je ons steeds contacteren op het nummer 012 34 56 78 of via e-mail naar info@schoonmaakbedrijf.be.

610 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page